Braće Pišteljića 22 Banja Luka, BiH
Pon - Sub 7.oo - 15.oo Nedelja zatvoreno

Visokogradnja

Odjel Prodaje

 • Niskogradnja d.o.o.
  Braće Pišteljića 22
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina
 • +387 51 348 000
 • +387 51 300 078
 • +387 66 828 434
 • vdavidovic@niskogradnja.ba

Visokogradnja je takođe djelatnost kojom se bavi Niskogradnja. Radovi na izgradnji objekata visokogradnje su dio poslovnih aktivnosti koje spadaju pod nadležnost naše firme. Arhitekte i građevinski inženjeri na sebe su prihvatili odgovornost izvršavanja građevinskih poslova, koordinaciju između zaposlenih na gradilištima te nadgledanje radova u toku i osmišljavanje najboljih rješenja.

Niskogradnja ima tim visokokvalifikovanih građevinskih inženjera sa licencom, bez kojih firma ne može ostvariti svoj uspjeh i apsolutno odgovoriti visini zadatka. Ovlašteni za sve vrste radova u građevinarstvu, građevinski inženjeri i arhitekte projektnu dokumentaciju prate te upoređuju izvršene radove i vrše korekcije ukoliko je potrebno.

Rekonstrukcija i uređenje postojećih objekata, te izgradnja stambenih i poslovnih zgrada, sportskih dvorana i terena djelatnosti su koje svjedoče o širokom spektru obavljanja građevinskih aktivnosti visokogradnje. Naša firma je u mogućnosti da gradi javne objekte kao što su zdravstvene, sportske, kulturne, trgovačke i slične građevine, zatim poljoprivredne i industrijske objekte.

Nedavni projekti iz oblasti visokogradnje:

Meridian - Banjaluka

Delta Planet - Banjaluka

Arena Gradiška