Braće Pišteljića 22 Banja Luka, BiH
Pon - Sub 7.oo - 15.oo Nedelja zatvoreno

Riječ direktora

Odjel Prodaje

  • Niskogradnja d.o.o.
    Braće Pišteljića 22
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina
  • +387 51 348 000
  • +387 51 300 078

Misija i vizija

Što originalniju ideju pretvoriti u vrhunski proizvod koji će zadovoljiti potrebe kupaca, osigurati kvalitet i vrijednost proizvoda kako bi se dugoročno održali na tržištu i pozicionirali ispred konkurencije. Danas je teško biti drugačiji u moru ponude oko nas, ali treba biti kreativan i inovativan, čemu svjedoče naša ostvarenja. Naša misija je: srce i duh unijeti u svaki korak na putu do finalnog proizvoda i usluge jer samo tako uspjeh je zagarantovan.

Zajedničkim snagama našeg kolektiva, timskim radom i pozitivnom energijom ostvarujemo san, a to je kvalitetno obavljen posao svaki dan. Ulaganjem u najnoviju tehnologiju, ukupna znanja, distribuciju i marketing uz stalnu komunikaciju sa kupcima i klijentima, stremimo ka proširenju naših kapaciteta uz održavanje zavidnog kvaliteta. Vizija nam je predstaviti se svjetskom tržištu i stvoriti mrežu inostranih partnera, te ostvariti jedinstvenu prepoznatljivost na globalnom nivou.

Ciljevi

Niskogradnja doo posluje nezavisno, a to znači da kvalitetnom i kvalifikovanom radnom snagom, vlastitim kapacitetima i potencijalima, i samo sopstvenim sirovinskim resursima posluje u oblastima niskogradnje, visokogradnje i hidrotehnike, te proizvodi građevinski materijal koji je neophodan za uspješno poslovanje u sektoru građevinske industrije. Ovom poslovnom strategijom ostvarujemo prednost u odnosu na konkurente, i kroz sasmostalnu kreaciju proizvoda dolazimo do potpune odgovornosti za finalni proizvod što nas podstiče na kvalitetno izvođenje svih preuzetih poslova.

Stvorena je ideja spajanja više različitih zanimanja u jednoj firmi, koja se uzajamno pomažu, nadograđuju i tako smanjuju troškove. Ovu ideju Niskogradnja primjenjuje i ostvaruje na najbolji mogući način, te dolazi do povećane vrijednosti proizvoda, što se reflektuje kroz veći profit, bolje pozicioniranje u svijesti kupaca i kroz efikasne poslovne procese.

U budućnosti planiramo povećanje intelektualnog kapitala, što omogućava da se lakše dođe do novih ideja, jer jedino povećana inovaciona sposobnost profitabilnu ideju sprovodi u djelo. Niskogradnja ide prema novim poslovnim uspjesima koristeći kreativnost i intelektualni potencijal zaposlenih i njihovih ideja.

Stremeći ka vrhu piramide treba prije svega vjerovati da budućnost uvijek može biti bolja od prošlosti.