Braće Pišteljića 22Banja Luka, BiH
Pon - Sub 7.oo - 15.ooNedelja zatvoreno

Niskogradnja

Odjel Prodaje

  • Niskogradnja d.o.o.
    Braće Pišteljića 22
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina
  • +387 51 348 000
  • +387 51 300 078

Niskogradnja

Samo ime firme Niskogradnja doo sve nam govori. Građevinski inženjeri Niskogradnje izvode radove na objektima pri samom tlu i to sporedne i glavne ulice,  ceste različitih važnosti, autoputeve, petlje, te uređenje parkova i prilaza, sređivanje dvorišta i vanjska uređenja oko javnih, privrednih i vjerskih objekata.

Pored navedenog Niskogradnja se bavi i ljetnim i zimskim održavanjem magistralnih i regionalnih puteva, što podrazumijeva sanaciju oštećenja kolovoza i trupa puta, putnih objekata i opreme, te čišćenje kolovoza i snježnih nanosa u zimskom periodu.

Važno je napomenuti da se naša firma više od dvadeset godina bavi  građevinskim poslovima te stiče ogromno iskustvo u izgradnji puteva svih vrsta  te osnovnih i pratećih objekata niskogradnje. Uz  najnoviju tehniku i mehanizaciju, kvalitetan građevinski materijal, a sve to potkrepljeno građevinskim iskustvom i stečenim znanjem stručnog osoblja, svaki problem klijenta za Niskogradnju je veliki izazov i biće riješen na vrijeme i na najbolji mogući način. Konstrukcije kao što su mostovi, vijadukti, tuneli, brane, te ostale dimenzije gradimo i uz pomoć kooperanata.

Niskogradnja je 19.10.2010 od Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju dobila licencu da ispunjava uslove za izradu tehničke dokumentacije za objekte niskogradnje, hidrogradnje i visokogradnje.

Voditi računa o zaštiti životne sredine je uvijek naš moto i pridržavamo se moralnih pravila i zakona prirode. Samo na ovaj način očuvaćemo planetu i ostaviti je generacijama iza sebe.

Naše reference možete vidjeti na ovom LINKU

PRODAJA STANOVA I POSLOVNIH PROSTORA