Braće Pišteljića 22Banja Luka, BiH
Pon - Sub 7.oo - 15.ooNedelja zatvoreno

Visokogradnja

Odjel Prodaje

 • Niskogradnja d.o.o.
  Braće Pišteljića 22
  78000 Banja Luka
  Bosna i Hercegovina
 • +387 51 348 000
 • +387 51 300 078
 • +387 66 828 434
 • vdavidovic@niskogradnja.ba

Visokogradnja

Visokogradnja je takođe djelatnost kojom se bavi Niskogradnja. Radovi na izgradnji objekata visokogradnje su dio poslovnih aktivnosti koje spadaju pod nadležnost naše firme. Arhitekte i građevinski inženjeri na sebe su prihvatili odgovornost izvršavanja građevinskih poslova, koordinaciju između zaposlenih na gradilištima te nadgledanje radova u toku i osmišljavanje najboljih rješenja.

Niskogradnja ima tim visokokvalifikovanih građevinskih inženjera sa licencom, bez kojih firma ne može ostvariti svoj uspjeh i apsolutno odgovoriti visini zadatka. Ovlašteni za sve vrste radova u građevinarstvu, građevinski inženjeri i arhitekte projektnu dokumentaciju prate te upoređuju izvršene radove i vrše korekcije ukoliko je potrebno.

Rekonstrukcija i uređenje postojećih objekata, te izgradnja stambenih i poslovnih zgrada, sportskih dvorana i terena djelatnosti su koje svjedoče o širokom spektru obavljanja građevinskih aktivnosti visokogradnje. Naša firma je u mogućnosti da gradi javne objekte kao što su zdravstvene, sportske, kulturne, trgovačke i slične građevine, zatim poljoprivredne i industrijske objekte.

Važno je znati da je Niskogradnja 19.10.2010 od Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju dobila licencu da ispunjava uslove za izradu tehničke dokumentacije za objekte niskogradnje, hidrogradnje i visokogradnje.

PRODAJA STANOVA I POSLOVNIH PROSTORA

NAJBOLJI ODNOS CIJENE I KVALITETA

Lokacija stambeno - poslovnog objekta nalazi se u prostornom obuhvatu između ulica Omladinske i lijeve obale Vrbasa. Svojim položajem i lokacijom zauzima značajan položaj u urbanoj matrici grada Banja Luka.

STAMBENI POSLOVNI

Naše dosadašnje završene projekte kao i projekte u toku možete pogledati u referencama.

PRODAJA STANOVA I POSLOVNIH PROSTORA