Braće Pišteljića 22Banja Luka, BiH
Pon - Sub 7.oo - 15.ooNedelja zatvoreno

Misija i vizija

Odjel Prodaje

  • Niskogradnja d.o.o.
    Braće Pišteljića 22
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina
  • +387 51 348 000
  • +387 51 300 078

Misija i vizija

Što originalniju ideju pretvoriti u vrhunski proizvod koji će zadovoljiti potrebe kupaca, osigurati kvalitet, ljepotu i vrijednost proizvoda kako bi se dugoročno održali  na tržištu i pozicionirali ispred konkurencije. Danas je teško biti drugačiji u moru ponude oko nas, ali treba biti kreativan i inovativan, čemu svjedoče naša ostvarenja. Naša misija je: srce i duh unijeti  u svaki korak na putu do finalnog proizvoda i usluge jer samo tako uspjeh je zagarantovan.

Zajedničkim snagama našeg kolektiva, timskim radom i pozitivnom energijom ostvarujemo san, a to je  dobro obavljen posao svaki dan. Ulaganjem u najnoviju tehnologiju, ukupna znanja, distribuciju i marketing uz stalnu komunikaciju s kupcima i klijentima,   ponuda naših proizvoda i usluga  je  izvanredna i daje nam prednost. Vizija nam je predstaviti se svjetskom tržištu i stvoriti mrežu inostranih partnera,  te ostvariti jedinstvenu prepoznatljivost na globalnom nivou.

Uz visoki radni moral koji posjedujemo, motivisani smo i otvaramo vidike ka novim idejama, znanjima i iskustvima. Koristimo iskustva a savremenim metodama uvođenja isplativih novina upravljamo poslovnim rizikom i svodimo ga na minimum. U budućnosti nas čekaju novi izazovi, a prije svega imamo u planu proširiti spektar zanimanja i uvesti planiranje i projektovanje objekata niskogradnje, hidrogradnje i visokogradnje.

KVALITET   >   INOVACIJE   >   LIDERSTVO

PRODAJA STANOVA I POSLOVNIH PROSTORA