Braće Pišteljića 22Banja Luka, BiH
Pon - Sub 7.oo - 15.ooNedelja zatvoreno

Ciljevi

Odjel Prodaje

  • Niskogradnja d.o.o.
    Braće Pišteljića 22
    78000 Banja Luka
    Bosna i Hercegovina
  • +387 51 348 000
  • +387 51 300 078

Ciljevi

Niskogradnja doo posluje nezavisno, a to znači da kvalitetnom i kvalifikovanom radnom snagom, vlastitim kapacitetima i potencijalima, i samo sopstvenim sirovinskim resursima  posluje u oblastima niskogradnje, hidrogradnje i visokogradnje, te proizvodi građevinski materijal koji je  neophodan za uspješno poslovanje u sektoru građevinske industrije.  Ovom poslovnom strategijom ostvarujemo superiornu prednost u odnosu na konkurente, jer kreiramo proizvod samostalno.

Stvorena je ideja spajanja više različitih zanimanja u jednoj firmi, koja se uzajamno pomažu, nadograđuju i tako smanjuju troškove. Ovu ideju Niskogradnja primjenjuje i ostvaruje na najbolji mogući način,  te dolazi do povećane vrijednosti proizvoda, što se reflektuje kroz veći profit, bolje pozicioniranje u svijesti kupaca i kroz efikasne poslovne procese.

U budućnosti planiramo povećanje intelektualnog kapitala, što omogućava da se lakše dođe do novih ideja, jer jedino povećana inovaciona sposobnost profitabilnu ideju sprovodi u djelo. Niskogradnja ide prema novim poslovnim uspjesima koristeći kreativnost i intelektualni potencijal zaposlenih i njihovih ideja.

Stremeći ka vrhu piramide treba prije svega vjerovati da budućnost uvijek može biti bolja od prošlosti.

PRODAJA STANOVA I POSLOVNIH PROSTORA